Rólunk  |   Letölthető dokumentumok

Helyezze magát kényelembe!

Nyugdíjprogramunk hosszú távú megtakarítási lehetőséget kínál Önnek, hogy később gondtalan évei legyenek. Helyezze magát kényelembe, és élvezze az életet.

Legyen klubtagunk!

A Csoportos Élet Biztosítás Gondoskodói Klub a magyarországi munkavállalók számára létrehozott klub. Kedvező díjú Aegon baleset- és betegségbiztosítási csomagok elérését teszi lehetővé, amellyel nemcsak a saját, hanem családjának biztonságáról is gondoskodhat. Tekintse át példáinkon keresztül a Csoportos Élet Biztosítás fül alatt!

Biztosítás

Komplex szolgáltatóként állunk ügyfeleink rendelkezésére a biztosítási piacon egyedülálló élet-, lakás-, kedvező gépjármű- és utasbiztosítási termékeinkkel.

Életbiztosítási programjaink felhasználásával segítséget kaphatnak ügyfeleink gyermekük jövője, családjuk vagy önmaguk anyagi biztonsága megoldásához. Többféle életbiztosításunk közül választhatnak Ügyfeleink életkoruk és kockázati tényezők alapján.

Az egyik piacvezető biztosító szerződött partnereként lakásbiztosítási termékünk a megszokottakhoz képest sok új eseményre is fedezetet nyújt a megszokott károkon túlmenően.

Gépjármű biztosítási termékeinkkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére, mind kötelező felelősségbiztosítás, mind casco biztosítás területén.

Utasbiztosítási termékünk szintén az egyik piacvezető biztosító terméke, mely bárki számára jó választás lehet!

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A pihenéssel tervezett évtizedek anyagi biztonságához nem elegendő az akkori nyugdíjára alapoznia, azt érdemes saját megtakarításokkal kiegészítenie. Ehhez nyújtunk mi segítséget.

Bemutatkozás

Csoportos Élet Biztosítás Gondoskodói Klub egy olyan önkéntes és független kezdeményezés, mely minden csatlakozni kívánó munkavállaló számára ingyenesen nyitva áll.  A klubtagok számára olyan kedvező díjú Aegon baleset- és betegségbiztosítási csomagok elérését teszi lehetővé, amellyel nemcsak saját, hanem családjuk biztonságáról is gondoskodhatnak.

A klubhoz való csatlakozás önkéntes és ingyenes. Hiszünk benne, hogy minden munkavállaló számára tudunk új információt és kedvező ajánlatot továbbítani.

 

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-vel kötött együttműködés keretében a Gerencsér és Társa Kft. olyan kedvező díjú Aegon baleset- és betegségbiztosítási csomagok elérését teszi lehetővé ügyfelei számára, amellyel nemcsak saját, hanem családjuk biztonságáról is gondoskodhatnak.

Kik igényelhetik a biztosítást?

A biztosítási csomagokat azok a magánszemélyek igényelhetik, akik a Gerencsér és Társa Kft. által működtetett Csoportos Élet Biztosítás Gondoskodói Klub tagjává váltak. Bármely biztosítási csomagnál választható egyéni és családi fedezet, utóbbi igénylése esetén a fedezet nemcsak a csatlakozóra, hanem a vele azonos állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozókra, élettársra is kiterjed. Biztosítottá csak az a személy válhat, akinek az életkora a 65 évet nem haladja meg.

Ki jogosult a Csoportos Élet Biztosítás Gondoskodók Klubja Tagságra?

Taggá válhat az 18. életévét betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személy, aki nem áll cselekvőképességet kizáró vagy szerződéskötési jogosultságot korlátozó gondnokság alatt és a klub szabályzatát magára nézve kötelezően elfogadja, élni kíván a tagság által kínált lehetőségekkel, valamint a többletszolgáltatásokra is igényt tart.

Tagsággal járó kötelezettségek:

A tagsági viszony önkéntes, de a belépési szándék írásos nyilatkozatával jön létre. A tagsági viszony megszűntetése szintén írásban történik, illetve megszűnik a tagság, amennyiben a tag több mint egy éven keresztül nem veszi igénybe a nyújtott szolgáltatásokat.

Tagság keretében igénybe vehető többletszolgáltatások:

A Gerencsér és Társa Kft. egyoldalúan jogosult arra, hogy többletszolgáltatásokat vezessen be a Klub tagjai számára, illetve, hogy a többletszolgáltatást megszűntesse.

Csatlakozás módja: A tagságra jogosultak a Szabályzat elfogadásával, valamint a Tagsági Nyilatkozaton található adatok megadásával automatikusan taggá és a többletszolgáltatások jogosultjává válik.

Adatvédelem, a Kft. kötelezettségei:

A Tag egyetért azzal, hogy adatait feldolgozzák, marketing célokra felhasználja a Kft. az információszabadságról és az adatvédelemről szóló, mindenkor hatályos jogszabályok betartása mellett illetve hogy a klubtag részére időről időre tájékoztatást küldjön a többletszolgáltatásokról és egyéb társaságok kedvezményes ajánlatairól. A Tag beleegyezését adja, valamint tudomásul veszi, hogy személyes adatai a feltétlenül szükséges terjedelemben kerülnek felhasználásra a Klub működésének időtartama alatt. A Tag az ily módon szerzett adatokhoz bármikor hozzáférhet, azokról tájékoztatást kérhet a törvény alapján. A Kft. betartja a személyes adatok nyilvántartására vonatkozó és a 2011. évi CXII.tv. (Info tv.) előírásait.

A Gerencsér és Társa Kft. a nyilatkozatok befogadásához, annak rögzítéséhez és archiválásához, az áthárított díj csoportos beszedéssel történő befogadásához, rögzítéséhez, az ügyfél kérdéseinek megválaszolásához, a biztosítás megszűnésére vonatkozó nyilatkozat előállításához közreműködőként a Harmen Agent Kft.-t (székhely: 1237 Budapest, Árvíz utca 21., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-197708) veszi igénybe, amely adatkezelőként jár el.

Milyen esetekre vonatkozik a biztosítás?

Valamennyi biztosítási csomag 1-5-ig terjedő számú egységben választható. Az alap baleseti csomag 1-5-ig terjedő számú egységben igényelhető, a választott egységszám az opcionálisan választható kiegészítő csomagokra is érvényben lesz. A szolgáltatásokat és az 1 egységre vonatkozó biztosítási összegeket a lenti táblázatok tartalmazzák.

Baleset csomag

Biztosítási szolgáltatás Biztosítási összeg
Baleseti halál esetére szóló biztosítás 1 000 000 Ft
Baleseti eredetű maradandó, teljes vagy részleges egészségkárosodás (rokkantság) esetére szóló biztosítás (1-100% a rokkantság arányában 1 000 000 Ft
Baleseti eredetű égési sérülésekre szóló biztosítás (10-200% a sérülés arányában) 250 000 Ft
Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetére szóló, progresszív térítést nyújtó biztosítás (10-100% a sérülés arányában) 7 500 Ft
Baleseti eredetű keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó biztosítás, az 1. naptól* 375 Ft
Baleseti eredetű kórházi ápolás esetére szóló, napi térítést nyújtó biztosítás, az 1. naptól** 750 Ft
Közlekedési baleseti halál esetére szóló biztosítás 1 000 000 Ft

*: A biztosító a szolgáltatást egy biztosítási évben legfeljebb 90 napra nyújtja.
**: A biztosító a szolgáltatást egy biztosítási évben legfeljebb 365 napra nyújtja.

 

Kórházi csomag

Biztosítási szolgáltatás Biztosítási összeg
Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó biztosítás, az 1. naptól*** 750 Ft
Kórházi ápolás esetére szóló, napi térítést nyújtó biztosítás, az 1. naptól*** 1 500 Ft

***: A biztosító a szolgáltatást egy biztosítási évben legfeljebb 90 napra nyújtja, és a biztosítottra vonatkozó kockázatviselés kezdetétől számított 3 hónapos várakozási időt köt ki, mely alatt a biztosító csak a baleseti eredetű biztosítási eseményekre nyújt térítést, a betegségi eredetű biztosítási eseményekre nem.

 

Műtéti csomag (műtétek esetére szóló biztosítás)

Biztosítási szolgáltatás Biztosítási összeg
kis műtét*** 18 750 Ft
közepes műtét*** 37 500 Ft
nagy műtét*** 75 000 Ft
kiemelt műtét*** 150 000 Ft

***: A biztosító a szolgáltatást egy biztosítási évben legfeljebb 90 napra nyújtja, és a biztosítottra vonatkozó kockázatviselés kezdetétől számított 3 hónapos várakozási időt köt ki, mely alatt a biztosító csak a baleseti eredetű biztosítási eseményekre nyújt térítést, a betegségi eredetű biztosítási eseményekre nem.

 

Mennyibe kerül?

Biztosítási szolgáltatás Egyéni fedezet díja Családi fedezet díja
Baleset csomag 250 Ft 500 Ft
Kórházi csomag 850 Ft 1 700 Ft
Műtéti csomag 250 Ft 500 Ft

A biztosítási díjat a csomagok, az egyéni vagy családi fedezet választása, illetve az egységek száma határozza meg. A fenti csomagok 1 egységére vonatkoztatott havi biztosítási díj az alábbiak szerint alakul.

A biztosítás részletes feltételeit és a tájékoztatót ide kattintva érheti el

Mi a teendő baleset, vagy betegség esetén?

Amennyiben káresemény történik, azt írásban 30 napon belül jelenteni kell az Aegon Biztosító részére (Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., 1091 Budapest Üllői út 1. Csoportos Biztosítások Üzletág vagy csoportos-biztositasok@aegon.hu). A kárbejelentéshez szükséges dokumentum letölthető a „Letölthető dokumentumok” menüpont alól vagy az Aegon Biztosító +36 1 476-5612 telefonszámán kérhető.

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségünk

Gerencsér és Társa Kft.

Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 24. (Uránia udvar – Uránia üzletház)
Telefon: 06-94-506-927
Fax: 06-94-506-927
E-mail: info@gerencserbroker.hu

kérdése van? Jelezze, visszahívjuk!

Kérjük, minden mezőt töltsön ki. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

Ügyfeleink mondták

„Szeretném nagyon megköszönni a gyors, korrekt munkát, emberséget és a sok segítséget, hogy ilyen gyorsan eladták a házat. Mindenkinek csak ajánlani fogom! További sok sikert kívánok!”

Varga Attila

„Gyorsan és precízen történt az ügyintézés, a hölgy nagyon kedves volt, köszönöm a segítséget.”

Telefonos jelzés

„Teljeskörű, rugalmas kiszolgálásban részesültem, köszönöm a segítségüket!”

Kovács István

„Közvetlen, figyelmes embereket ismertem meg, akik naprakészek abban amivel foglalkoznak.”

Horváth Amália

Pénzügyi partnereink

Budapest Bank
Takarék Kereskedelmi Bank
K&H Bank
OTP Bank
Sberbank
Aegon
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|©2015|Email: info@gerencserbroker.hu
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|© 2015
Email: info@gerencserbroker.hu