Rólunk  |   Letölthető dokumentumok

Jogi nyilatkozat

Felelősség korlátozása és szerzői jog

A Gerencsér és Társa Kft. rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalon található információkat. Bár a Gerencsér és Társa Kft. minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak, ezért a Gerencsér és Társa Kft. nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. A Gerencsér és Társa Kft. nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

A Gerencsér és Társa Kft. fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. A Gerencsér és Társa Kft. nem használja weboldalát arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével, vagy keresse fel személyesen irodánkat!

A Gerencsér és Társa Kft. weboldalának tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, szlogenek, képek és grafikák felhasználásához a Gerencsér és Társa Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges.

Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|©2015|Email: info@gerencserbroker.hu
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|© 2015
Email: info@gerencserbroker.hu