Rólunk  |   Letölthető dokumentumok

Ne csak tervezzen!

Ön megálmodja, mi segítünk megvalósítani. Ha tudja mit szeretne, vannak céljai, de nincs elég pénze annak eléréséhez, örömmel nyújtunk felvilágosítást a különféle hitellehetőségekről. Mindig szívesen látjuk az irodánkban.

hitel

Minden ember életében eljön az a cél, kihívás, amelyet már nem fedeznek a saját tartalékai. Legyen szó egy új lakásba költözésről, felújításról vagy meglévő hitelének cseréjéről. Cégünk képzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel igyekszik ezen tervek megvalósítását segíteni. Több bank szerződött partnereként minden ügyféligényt ki tudunk elégíteni, segítünk eligazodni a bankok ajánlatai között, és kitérünk az „apró betűs” részekre is, így biztonságban tudják a számukra legkedvezőbb, legmegfelelőbb ajánlatot választani. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Milyen célra venné fel? Válasszon!

Ingatlancélú kölcsönünket azon ügyfeleknek ajánljuk, akik új, vagy használt ingatlan vásárlása előtt állnak! Többféle konstrukció közül választhat, igényeinek megfelelően, akár állami támogatással.

Piaci kamatozású szabad-felhasználású kölcsönünkkel megvalósíthatja álmait, legyen szó nyaralásról, lakásfelújításról, esküvőről, vagy egy új házimoziról.

Alacsonyabb törlesztő részletet kínálunk forintban a jelenleg fizetendő hiteléhez képest. Hitelkiváltással az Ön hitelének (vagy több hitelének) törlesztő részletét egyetlen, az eddiginél kedvezőbb feltételekkel bíró hitelre cserélheti.

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve, élethelyzetekre és igényekre szabottan keressük meg a megfelelő bankot, ahol vezetni tudja számláját.

kérdése van? Jelezze, visszahívjuk!

Kérjük, minden mezőt töltsön ki. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

Ügyfeleink mondták

„Szeretném nagyon megköszönni a gyors, korrekt munkát, emberséget és a sok segítséget, hogy ilyen gyorsan eladták a házat. Mindenkinek csak ajánlani fogom! További sok sikert kívánok!”

Varga Attila

„Gyorsan és precízen történt az ügyintézés, a hölgy nagyon kedves volt, köszönöm a segítséget.”

Telefonos jelzés

„Teljeskörű, rugalmas kiszolgálásban részesültem, köszönöm a segítségüket!”

Kovács István

„Közvetlen, figyelmes embereket ismertem meg, akik naprakészek abban amivel foglalkoznak.”

Horváth Amália

Pénzügyi partnereink

K&H Bank
OTP Bank
Raiffeisen Bank
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|©2015|Email: info@gerencserbroker.hu
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|© 2015
Email: info@gerencserbroker.hu