Rólunk  |   Letölthető dokumentumok

Újat szeretne? Tekintse meg aktuális kínálatunkat!

Új építésű ingatlanok (lakások, projektek)
Megye
Település
Ár (millió Ft) -
Mit?
Alapterület (m2) -
Megye
Település
Szobák száma
Ár (millió Ft) -
Mit?
Alapterület (m2) -
Építési mód
Emelet

Szombathely a MIRA III. lakóparkban 2. emeleti, 2 szobás, teraszos lakás eladó.

Vissza a listához
 • Eladó
 • Azonosító: 135101360
 • Ingatlan típusa: Téglalakás
 • Település: Szombathely
 • Építési mód: Tégla
 • Építés éve: 2021
 • Fűtési mód: Távfűtés egyedi méréssel
 • Lakótér mérete: 45 m2
 • Telek mérete: 5 m2
 • Szobák száma: 2
 • Épület szintjei: 3
 • Emelet: 2
 • Parkolás: Beállón
 • Kilátás: Udvari
 • Külső állapot: Hőszigetelt
 • Belső állapot: Új építésű
 • Komfort: Összkomfort
 • Víz: Van, saját vízórával
 • Ár: 23,714,286 Ft
Eladó Ár: 23,714,286 Ft

Új lakások - Mira Garden-3 Lakóparkban Szombathelyen

"Savaria Csillaga" - Mira Garden 3

 

Időpontegyztetés miatt kérem hívjon! 06-20-9504680

 

10 %-kal foglalhatóak! Rugalmas fizetési konstrukciók!

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ÁFÁJA 2021.01.01-től ÚJRA 5%!!!
ami CSOK felvétele esetén visszaigényelhető, tehát a CSOK felvétele esestén a lakások vételára nettó összeg!

Figyelem: A lakás meghírdetett vételára nettó árként szerepel.

 

A modern, stílusos lakásokat tulajdonosaik 2022 augusztusban vehetik birtokba.

Még választható lakásméretek:

1. 55 nm-es lakás terasszal.

2. 68 nm -es lakás + terasszal

2. 71 nm-es  lakás + 9,29 nm-es terasz.

Kérem hívjon és segítek a döntésében!

 

A Mira Garden III. Lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden generáció számára.

Szombathely Belvárosától 5 perc autós, és 10 perces sétára Déli Városrészen a Jászai Mari utca illetve Hajdú utca között a Mira Garden I.felépített 57 db Lakása  és Mira Garden II. Lakópark felépített 76 db lakása folytatásaként   kerül két ütemben megépítésre a három épülettömbből álló lakópark. A „C” épületben 35 db „D” épületben 26 db az „E” épületben 35 db lakás kapott helyet.

A Mira Garden III. lakóparkon belül az első ütemben  a „C” illetve „D” épületek munkálatai ,építése 2021 Júniusában  kezdődnek és az új tulajdonosok 2022 Őszén már birtokba is vehetik.

Helyszínen referenciaként megtekinthető a már felépített Mira I. 2 épülettömből  álló társasházai illetve a Mira II. 2 épülettömből álló társasházai.

Kérés esetén lehetőséget biztosítunk a korábbi ütemeknél elkészült lakások megtekintésére is .

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a jövőben. A városrész illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már elkezdődött, folyamatban van.

Leendő ügyfeleink egészen a Nappali+1 szobás lakásoktól a Nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt, a lakások kényelmes teraszokkal illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

Remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek illetve első lakáshoz jutó fiataloknak kiváló választás. A remek tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakásaink rendelkeznek Nappali+2 szobával, a 64–nm-es lakásaink már Nappali+3 szobával és két illemhelyiséggel. A 70 nm feletti Nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre mivel ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is betervezésre került, mivel így ideális egy öt tagú család számára is, és ezen lakástípusok a földszinten is megtalálhatók kizárólagos használatú kertel, így majdhogy nem a családi házas életérzetet tükrözi.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására, mivel ezen lakástípusok minden követelménynek megfelelnek és Cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

Az épületekben kellő számú zárható tároló helyek kerülnek kialakításra külön bejárattal, lehetőség van a vásárlásra azon ügyfeleink részére kinek pakolási problémák gondot okoznak.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására az udvarban 144 db Parkoló és 12 db Garázs is helyet kapott, az udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére kinek a családban több autó is a tulajdonában van. 

A "SAVARIA CSILLAGA" mottónkkal a MIRA GARDEN LAKÓPARK projekt megvalósulásra kerülő társasházai különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni.

A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.


A terület és a környék kisvárosias lakóövezetnek minősül, elhelyezkedése miatt a jövőben a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik. A városrész, a telek szomszédságának rehabilitálása folyamatban van.


Milyen lakások érhetők el leendő ügyfeleink számára?

-A földszinten három fajta lakás mérettel találkozhatunk.

-Az emeleten nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt a vásárlók. A saját ingatlanok kényelmes teraszokkal, erkélyekkel rendelkeznek, a földszinti lakásokhoz lekerített, kizárólagos használatú kertrész is tartozik, így szinte egy családi ház életérzését tükrözik.! 
Kis lakások: Remek elrendezésű, kis alapterületű lakásaink befektetésnek és első lakáshoz jutó fiataloknak egyaránt kiváló választás.

Közepes méretű lakások: A remek tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakásaink is rendelkeznek nappali+2 szobával. A 64–nm-es lakásaink már nappali+3 szobával és két illemhelyiséggel is megvásárolhatók.

Nagy lakások: A 70 nm feletti, nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre, mivel ezen lakástípusokban 2 fürdő, valamint 2 illemhelyiség is a tulajdonosok rendelkezésére áll. A tervezésnél az elsődleges szempont az volt, hogy mi az ideális egy öttagú család számára. 

 

Az épületekben megfelelő mennyiségű, saját, zárható tárolóhely található, külön bejárattal.
Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására: a zárt udvarban 97 parkoló és 8 garázs is helyet kapott. A zárt udvarban található parkolók megközelítése kiépített úton történik, a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja.

A Lakások műszaki jellemzői:

A falazat Porotherm vázkerámia falazóelem, 30 N+F nútféderes, 14 cm EPS hőszigeteléssel készült.
Személyfelvonó: Schindler 6 személyes liftek.
Nyílászárók: műanyag szerkezetű, hőszigetelő üvegezésű, vakolható redőnyös szerkezetűek.
A lakásokban egyedi mérővel szerelt, szabályozható termosztáttal ellátott, házközponti fűtés lesz. A meleg vizet hőcserélős kazán biztosítja. Az előzetes számítások szerint az így kialakított fűtési rendszer hatékonyabb és olcsóbb a földgázzal történő fűtésnél. Még akkor is, ha a karbantartási és időszakos csere költségeit is figyelembe vesszük. A lakásokat elsősorban járólappal és laminált parkettával burkolják, kültéren csúszásmentes fagyálló lappal borítják!
A lakásokhoz CSOK igényelhető! Segítünk a Családok Otthonteremtési Kedvezményének (CSOK) igénybevételében, kedvező hitelhez jutásában.
Ha felkeltette érdeklődését a lakás, akkor kérem keressen, hogy segíthessek Önnek.

 

Üdvözlettel:

Simon Zsolt

0620-9504680

Keresse munkatársunkat

Simon Zsolt

Simon Zsolt

Ingatlanközvetítő
Vas megye

Tel.: +36 20 950-4680
E-mail küldése

Gyors hitelkalkulátor*

Hitelösszeg

A csúszka állításával, vagy az összeg beírásával adja meg, mekkora hitelt szeretne igényelni.

30 M 1 M

Futamidő

A csúszka állításával, vagy a futamidő beírásával adja meg, mennyi időre szeretné felvenni a hitelt.

30 év 2 év

Törlesztőrészlet havi összege 188.278 Ft

* Pénzügyi szolgáltatás közvetítését a Gerencsér és Társa Kft. végzi, a pénzügyi intézmények (bankok) megbízásából többes ügynökként. Jelen hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a pénzügyi intézmények mindenkor hatályos Kamat- és díjtáblázata, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák. Az ajánlatban szereplő kalkuláció csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg, a hitelképesség függvényében változik. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

Letölthető dokumentumok

Eladó ingatlana van?

Tekintse meg, milyen ingatlanokat keresnek ügyfeleink.
A listánk folyamatosan bővül, vajon éppen az Ön ingatlanát keressük?

Keresett ingatlanok listája

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ingatlancélú kölcsönünket azon ügyfeleknek ajánljuk, akik új, vagy használt ingatlan vásárlása előtt állnak! Többféle konstrukció közül választhat, igényeinek megfelelően, akár állami támogatással.

Az energetikai tanúsítvány elkészítését törvény írja elő, ingatlanok eladásánál vagy 1 éven túli bérbeadásánál. A tanúsítvány 10 évig használható fel, amennyiben az épület tulajdonságaiban nem történik változás, illetve a jogszabályi háttér sem változik. Az adásvételi szerződés elengedhetetlen részét képzi az energetikai tanúsítvány! Az energetikai tanúsítvány 1-5 nap alatt készül el.

Mi az energiatanúsítvány kiállításának a menete?

-Helyszíni felmérés 1-2 óra

-Energetikai számítás

-Tanúsítvány kiállítása.

Eladná ingatlanát, de nem tudja mennyiért? 

Kétféle eladót különböztetünk meg az ingatlanpiacon:

1. Aki kigondol egy árat és elkezdi hirdetni, talán lesz rá egy vevő, aki megveszi. Ez a sikeres eladást teljes mértékben meggátolja. Az a tapasztalat, ha valaki drágán árulja az ingatlanát, még csak érdeklődés sem lesz rá. Vajon mit gondolhat a vevő?

2. Az a tulajdonos, aki valóban komolyan gondolja az eladást belátható időn belül, de nem tudja, hogy mennyit is ér az ingatlana valójában. Itt előfordulhat, hogy alul árazza az ingatlant és napokon belül eladja, persze hatalmas veszteséggel. 

Ön melyik csoportba tartozik? Vállalkozásunk szakemberei irányt mutatnak a piaci ár meghatározásánál és Önnek ez nem kerül pénzbe. 

Amennyiben kiválasztotta az ingatlan és nem tudja hogyan tovább, akkor ügyvédi hátterünk segítségével elintézzük az ingatlan adásvétel folyamatát

Az adásvételi szerződés előkészítéséhez az ügylettel kapcsolatos kérdéseket tisztázni kell a szakemberrel, melyhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

kérdése van? Jelezze, visszahívjuk!

Kérjük, minden mezőt töltsön ki. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

Ügyfeleink mondták

„Szeretném nagyon megköszönni a gyors, korrekt munkát, emberséget és a sok segítséget, hogy ilyen gyorsan eladták a házat. Mindenkinek csak ajánlani fogom! További sok sikert kívánok!”

Varga Attila

„Gyorsan és precízen történt az ügyintézés, a hölgy nagyon kedves volt, köszönöm a segítséget.”

Telefonos jelzés

„Teljeskörű, rugalmas kiszolgálásban részesültem, köszönöm a segítségüket!”

Kovács István

„Közvetlen, figyelmes embereket ismertem meg, akik naprakészek abban amivel foglalkoznak.”

Horváth Amália

Pénzügyi partnereink

Budapest Bank
Takarék Kereskedelmi Bank
K&H Bank
OTP Bank
Sberbank
Aegon
Erste Bank
Raiffeisen Bank
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|©2015|Email: info@gerencserbroker.hu
Design: hegedusadrian.hu | Code: mediadyn.hu Gerencsér és Társa Kft.|© 2015
Email: info@gerencserbroker.hu